2014-07-09 3009 views
呢排天氣非常炎熱,上次食過旦王花嘅咖喱覺得好好味,今晚又心思思想食,於是揸車向錦上路出發!我六點鐘左右去到,但天氣有啲悶熱,又唔想坐室內,但職員好醒目咁推咗部冷風機俾我,即刻爽曬!正!之後點咗個幾個餸旬殻魚木瓜沙律~魚肉夠滑,木瓜夠爽!蕃茄牛尾~蕃茄味濃,牛尾好冧(我本身唔係咁鍾意食牛尾,不過朋友話好味就試下!)的確唔錯!泰式鮮尤~肉質爽口,但味道可以辣啲!宮庭牛肉~睇落似咖喱牛腩,但食落有啲似喇沙味,冇咖喱味,椰汁味好濃,好味道!之後,飲小小啤酒,一杯冰凍龍眼茶,亨受呢度優美嘅環境!今次我留意到啲職員個個笑容滿面,之前食評講果個口黑面黑女職員唔見咗!食緊期間,有個笑客滿面嘅男人行埋嚟問我意見(我估佢係呢度老闆),傾咗幾句,好Nice!整體嚟講,服務及食物都有進步!

之後點咗個幾個餸

旬殻魚木瓜沙律~魚肉夠滑,木瓜夠爽!

的確唔錯!

泰式鮮尤~肉質爽口,但味道可以辣啲!

之後,飲小小啤酒,一杯冰凍龍眼茶,亨受呢度優美嘅環境!

整體嚟講,服務及食物都有進步!
魚沙律
宮庭牛腩
2014-06-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
魚沙律