2009-10-25 214 views
今天在太古廣場行街,中午一家到Triple O's吃小朋友最喜歡的漢堡包.這店都幾難找,在Supermarket裏面.我們兩個大人,兩個小朋友叫了三個餐1. BC Burger 即煙肉加牛肉,牛肉頗乾,只比麥記好一點2. Chicken Burger 味道一般,一咬下去,雞油四處流3. Mushroom Burger, 我就唔知,因我個仔一個人食晒,佢話好好食喎(九歲小朋友的意見)薯條味道和麥記一樣,但粗了一倍,最有趣是酸瓜不是放在包裏的,是放在包的上面,我就唔覺好食的,唔知點解咁做總括來說,質素比麥記好一點,但就貴很多,三個餐要成$188**我見很多人都食唔晒啲薯條,如果幾個朋友一起吃,如不十分大胃口的話,不用個個叫餐,平一點,又不浪費食物
我們兩個大人,兩個小朋友叫了三個餐
總括來說,質素比麥記好一點,但就貴很多,三個餐要成$188
Mushroom Burger
Chicken Burger
BC Burger
2009-10-25
$47 (Lunch)