2020-11-15 62 views
之前係台灣食過酸菜鍋已經一食就愛上,今日去左尖沙咀間老鍋再試吓佢地嘅酸菜鍋回味下,點知同台灣一模一樣味道👍🏻👍🏻👍🏻老饕酸菜白肉鍋:鍋裏面有好好好味嘅酸菜帶起左成個鍋味道,好醒胃酸菜我真係食唔停口,仲有極品豬王花腩切到薄薄一片好林吸晒d湯好好味,最正係加埋寬粉條吸收晒d湯好食到不得了,佢仲有其他蔬菜係個鍋裏面。散叫左蜂巢凍豆腐:真係豆腐呢d野吸晒湯汁,邊有得輸呀⋯⋯老鍋丸餃井字盤B:墨魚丸好彈牙,食得出用手打,蛋餃好味😋有晒台灣風味。仲有叫左個小食台灣蒜香腸:台灣腸真好食嘅👍🏻最最最緊要個王子麵:大家都知係台灣必食,加埋酸菜湯點會唔好食架😍冷泡白桃烏龍茶:茶味好清香,最好係無糖。

散叫左蜂巢凍豆腐:真係豆腐呢d野吸晒湯汁,邊有得輸呀⋯⋯

仲有叫左個小食台灣蒜香腸:台灣腸真好食嘅👍🏻

冷泡白桃烏龍茶:茶味好清香,最好係無糖。
老饕酸菜白肉鍋
蜂巢凍豆腐