2021-07-20
難得約咗friend食晚飯,就去食平時同囡囡唔食得嘅辣嘢先🌶️🌶️見屋企附近既北角匯開左間🐟🐟漁舍The Fish House, 一於試下佢啲酸菜魚😋餐廳有會員Apps,下載左即送優惠券可以即場使用👍外賣亦有8折。叫咗晚市套餐 $388,包半份酸菜鮮魚片, 一個小菜,一個涼菜,一隻椰香bb鴿同白灼時蔬。好鍾意個酸菜魚🐟,鮮魚片超級滑,冇骨唔使咬,食完覺得唔夠喉添,下次再嚟幫襯❤️❄️❄️涼菜揀咗蒜泥白肉,好肥美嘅腩肉,包住爽脆青瓜。小菜就係水煮田雞腿,有驚喜😍田雞肉超juicy,連平時唔食田雞嘅朋友,都大讚好食💯😍😍椰香bb鴿都好特別,第一次食椰子味嘅乳鴿,我好鍾意,非常香,又夠多肉汁😋😋😋🥬🥬白灼時蔬 本身係好健康嘅,但係佢成個底都喺豉油, 咸到食唔到😭😭好想食菜但食吾到。下次再來我會醒目啲叫侍應走調味🤗
❄️❄️涼菜揀咗蒜泥白肉,好肥美嘅腩肉,包住爽脆青瓜。
🥬🥬白灼時蔬