2023-07-07 37 views
ෆ⃛ Frozen Yogurt Drool ෆ⃛甜品係我食物中嘅top1 而乳酪雪糕係嘅all time favouriteee都同大家介紹過幾間🥹🫶🏻 近年執咗好多但見到係尖沙咀佐敦個邊開咗間新嘅即刻去試吓!裝修好清新好適合打卡 店舖面積唔大主要都係外賣為主🥨♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ Regular cup $56 ♪ 可以揀三款配料加一種醬汁 揀咗自家製嘅杏仁脆片 蝴蝶酥同埋抹茶麻薯 杏仁脆片唔會太甜 蝴蝶酥非常之酥脆帶有淡淡的牛油香 抹茶麻薯煙煙韌韌好高質🤍✨最特別係佢啲醬汁有抹茶牛乳醬🍵🍼抹茶醬溝埋冰冰涼涼嘅乳酪凝固咗做抹茶朱古力嘅口感 但係食落又會慢慢溶化♡ฅ(ᐤˊ꒳ฅˋᐤ♪) 乳酪雪糕唔會太甜 而且係低脂感覺更健康嘻嘻🔅 ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿.25/ 5✎ 總括:食得出佢好多材料都係自家製份量唔算好大但味道唔錯 繼Simle 以外嘅另一愛店!✼ 加一服務費✘ෆ̈ Frozen Yogurt Drool (尖沙咀)✇ 地址:尖沙咀柯士甸道144號地下D號舖
ෆ⃛ Frozen Yogurt Drool ෆ⃛

 Regular cup $56 ♪

ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿.25/ 5

✼ 加一服務費✘
ෆ̈ Frozen Yogurt Drool (尖沙咀)
✇ 地址:尖沙咀柯士甸道144號地下D號舖