2018-08-01
喺旺角同老婆行完街,過哂鐘10:45,一般既餐廳唔係收左就準備收,我地唯有行去先達附近,印象中呢邊食肆好似收夜啲;皇天不負有心人,竟然見到景霖正宗~感覺好似見到一個舊朋友一樣,因為喺種多米線出現之前,景霖都算係元老,原來佢仲喺度,好感動。首先餐牌有別一般叫法,有啲套餐唔洗咁煩諗咩餸,咩都有啲,我老婆揀左個叫精選米線,其他名我無太注意到,我就牛肉豬潤,特別叫左一個魚麵試下。另外當然都叫返個雞亦,因為食xx米線一般都會叫埋雞亦😂,不過我鐘意呢個叫法,佢3隻$22,6隻$38,仲可以兩個味,我地就揀左四川同香草,唔洗好似喺xx米線咁叫大雞亦係5隻,兩個人成分唔到😂😂😂😂😂😂湯底方面,佢似一個胡椒既香辣湯味,有別一般麻辣,不過都係有6級辣分,都幾好味。最重要係開到零晨1點,姐姐服務亦非常好,值得推薦👍
最重要係開到零晨1點,姐姐服務亦非常好,值得推薦👍