2017-08-20 705 views
約左人響港鐵站交收, 點知果個人要遲D黎, 百無聊賴又有D餓, 就搵D野食下咬下.費事行來行去入商場, 所以響番港鐵站搵, 元朗站唔係好熟, 所以見到鴻福堂有野食就中入去.睇真D野食類都係D輕食, 主要都係賣下糖水同佢自家飲品, 地方大而且勝在有枱比人企響度慢慢食, 都幾好.要在港人最愛醫肚既良伴, 魚肉燒賣, 一客有10粒, 夾出黎係熱辣辣既, 蒸得夠腍, 唔會太硬同太乾.而魚肉燒賣唔會太腥味, 有個調味架可以自由加醬料, 我祗係加左豉油, 因為我覺得簡單最好味, 有時太辣太甜跟本食唔出燒賣味.一客10粒一個人食都幾飽, 不過間唔中一次都OK, 最重要係唔洗戇居居響度等人, 可以邊食邊等無咁悶.
睇真D野食類都係D輕食, 主要都係賣下糖水同佢自家飲品,

地方大而且勝在有枱比人企響度慢慢食, 都幾好.
Type of Meal
Other