2017-04-13 938 views
今次要去仁愛醫院坐檢查加留院,之前去開醫院比我感覺係無啖好食.不過今次真係有驚喜!呢間餐廳裝修同出面既高級餐廳無分別, 我第一餐就係呢度食左個自助午餐有SUSHI 同CHEESE CAKE 等等, 另外仲有個MAIN COURSE , 我點左個牛扒, 非常满意呢個就係下午自助餐既MENU, 算抵食唔貴到左晚餐,我當然係再次黎呢度食啦!!! 反正保險有少少資助!今次點左個意大利飯,呢個真係好味, D飯唔會太硬,而且好入味,我覺得同出面既大師級餐廳可以比美, 不過唯一美中不足既就夠份量有點少,唔夠我呢個大男人食呢!所以,最後追加左一份芒果拿破崙酥餅 ,芒果唔酸,皮脆,大師水準,可惜食得太快唔記得影.. 雖然入醫院唔係好事,但係真係好好既體驗...唯有等下次探人時黎啦!

自助午餐
呢個就係下午自助餐既MENU, 算抵食唔貴

2017-03-21
$120 (Dinner)