今天同朋友黎試咗一間裝修同樣靚,有著日本特色,環境舒服嘅餐廳 — 里木壽司,位置喺尖沙咀,真係好方便,種類豐富到你一定覺得好吸引✨!🌸 ""Omakase Spring Menu"" $1780/一人,每款都好出色。無論係色彩定係口感,都係一流,新鮮無比!💯 🌸 深海池魚,新鮮,油脂感重,有種爽脆嘅口感,係口内融化,簡直係呢度嘅必試之選💚! 🌸 燻櫻花木煙關西鯖魚,真係正到唔得再正🤭,新鮮、肥美,再配搭上啲櫻花木煙燻嘅獨特味道,獨特嘅口感🥰。定必要試嘅!🌸 個燒吞拿魚面頰肉壽司同北寄貝壽司,配合住新鮮嘅海鮮味,吞拿魚面頰肉好rare,再燒一燒,d油香味即刻出晒黎!北寄貝,爽口到冇野好講,你係一定會食得出佢係新鮮野,果種爽甜係真係好好嫁!!!!「里木壽司」嘅食物色香味全都冇得頂,唔試真係會後悔嘅!

「里木壽司」嘅食物色香味全都冇得頂,唔試真係會後悔嘅!