2020-04-02 76 views
呢排好多食店都要求食客入去之前先量體溫,船皇都唔例外,另外值得一讚嘅係,店家有一併提供濕紙巾俾食客,提高衛生程度,非常抵讚👍🏻見佢新推出嘅呢個升級優惠,加$1將牛肉片升級到和牛,加$5仲可以將成碗嘅配料全部轉曬做和牛,聽落咁吸引,梗係要整返碗啦😋呢個和牛船麵真係無得頂,好抵食,和牛嘅份量同平時啲配料一樣咁多,上枱嗰陣,和牛係係半生熟,口感一流😋如果覺得湯底唔夠濃味,仲可以加店鋪提供嘅醬料,有魚露、辣粉、泰式酸辣汁呢碗牛撈麵牛嘅部分有牛肉片、牛腩、牛丸,配料有芽菜、葱、脆炸豆卜等等。另外,唔好睇佢好似好乾身咁,其實寶物沉歸底,啲汁係曬個底,河粉就係非常之粗嗰種泰式河粉,我個人非常喜歡😋

和牛湯麵

牛撈麵

牛舌

Singha
2020-03-18
$90 (Dinner)
和牛湯麵
牛撈麵