2019-06-05 29 views
大家都吃厭了坊間的豬骨湯拉麵嗎?不妨試一試蝦湯底,濃郁香醇的蝦湯,絕對會為你帶來驚喜👍🏻😋1️⃣醬油蝦濃湯拉麵$75🦐🦐,湯底充滿醬油蝦味,配上櫻花蝦乾及紫菜碎,令整碗拉麵的鮮味更濃。拉麵的叉燒份量較少,但叉燒肥瘦肉分佈平均,肉質頗嫩。👍🏻👍🏻😋😋2️⃣辣味噌蝦濃湯拉麵$88🦐🦐,呢款拉麵是用肉碎代替叉燒,湯底多了好多辣油,所以比普通的蝦濃湯油膩。而且加左辣後比較咸,完全掩蓋了蝦湯的鮮味。唔係唔好食,但我唔會再食🤣🤔🤔🤣🤣3️⃣一口牛油玉米餅🍘$28,幾好味,好似粟米濃湯小薯餅咁,會再食!🌽4️⃣🦐煎蝦餃子🥟$30,一款好值得食的小食,整隻餃子充滿蝦肉,上面鋪滿小櫻花蝦,係一款好正嘅日式蝦餃👍🏻👍🏻👍🏻/Ps 店員仲俾咗圍裙同橡筋我,好貼心💕服務我俾100000分!

• 煎餃子
  • 味噌蝦濃湯拉麵