2018-12-11 39 views
如果喜歡吃重慶口味,這裡真係又係一個超正選擇,本身餐廳位置就唔係係人多大街嘅地方,剛好行過,見到有新店,反正都係一於座下,餐牌清晰,如果吃得不多可以單點,而個超值套餐確實十分超值,兩個人吃個食勻山城二人餐,相信絕對足夠,唔夠亦可以再加其他小吃,今晚就係點了個二人餐$125,一個山城牛肉麵,牛肉味道香濃軟熟,麵條煙韌彈牙好有口感,再配個燃情刀削麵加錢加了幾款菜,滷蛋、牛肉、郊外油菜一碟,呢個麵都十分之特別,係乾撈,麵身更彈牙爽口,牛肉一樣都係咁味道香濃軟熟,麵條配埋滷肉一齊入口味道更佳,小吃就點了入麻辣手撕雞,夠晒味道,雞肉嫩滑!同埋尖椒皮蛋,入口香滑,皮蛋唔會有陣石膏味道,伴埋帶點辣嘅尖椒十分刺激!油菜亦十分爽脆,帶點辣汁,夠晒刺激,跟餐還有飲品同糖水選擇,飲品就點了冰凍嘅甜豆漿一解口中辣味嘅感覺,而最好係佢個甜品紅糖冰粉,入口清涼軟滑,將口中嘅麻辣感覺盡消!另外佢嘅小食亦好好味,今次多點了個老麻紅油抄手$26,入口啖啖肉,味道帶點點辣,味道夠晒香濃!如果喜歡吃重慶口味,這裡絕對值得一試!
如果喜歡吃重慶口味,這裡絕對值得一試!
Type of Meal
Dinner