2022-07-25 29 views
捌壹壹嘅冷鍋酸菜魚好出名,相信好多人都食過🤞🏻今次我就想試下重慶麻辣火鍋魚刺激下個味蕾🌶重慶麻辣火鍋魚 小辣 $318原條青江魚,份量十足呀!烤魚開邊,有輕微油炸過,相當之香口,配料仲有金菇、豆芽、青瓜片及豆卜,全部都好索汁🤤小辣食落好夠味,又麻又辣,爽呀!呢隻魚真係啖啖肉,魚肉非常之嫩滑又少骨,啱曬我😍兩個人食完條魚都飽啦,正呀!總結💕餐廳環境舒服乾淨,麻辣火鍋魚好食😋要讚下佢嘅抽風系統幾好,冷氣都好足夠!見到餐牌食物種類選擇都好多,下次想試下佢啲串燒😍而家openrice book位仲有折㗎,相當抵食🫶🏻

🌶重慶麻辣火鍋魚 小辣 $318

• 重慶麻辣火鍋魚