2020-10-28 74 views
男朋友係圓方番工 放工唔想食圓方可以去邊好?🤔今日我地就揀左行多兩步路去佐敦食肉骨茶同喇沙🤤南洋晚市套餐其實好吸引 但因為我地太想食龍蝦喇沙🦞 所以都係決定要散叫 試曬想食既野😆第一道菜🍴 燒大蝦柚子沙律🍊兩隻燒得香脆既大蝦配上滿滿既柚子肉同花生 酸酸甜甜真係好開胃😚 份量多到食完佢已經三分一飽左🤣第二道菜🍴 金沙骨肉骨茶🍗南洋肉骨茶濃濃既藥材味令我諗番起係新加坡既感覺❤️之前五日既旅行每日就係不停去搵好食既肉骨茶 估唔到而家係香港都搵到😝不得不讚既係金沙骨煮到好稔 啖啖肉 值得一試❗️最後一道菜 亦都係我地最期待既🍴❗️龍蝦喇沙❗️淨係睇張相都見到隻龍蝦有幾大隻🤩🤩 廚師好細心咁幫我地爆開左啲鉗 輕易就拎曬啲肉出泥食😝最令我地估唔到既係呢度細心到提供埋手套唔洗整污糟對手都可以食得開開心心😳雖然好大碗 但由於佢實在太香太好味 我地十分鐘就成功消滅左佢✔️
男朋友係圓方番工 放工唔想食圓方可以去邊好?🤔
今日我地就揀左行多兩步路去佐敦食肉骨茶同喇沙🤤