2010-01-25 1 views
以前仲係舊址既時候, 就已經幫襯過幾次, 搬左之後都係頭一次黎我記得上次來好有驚喜, 但今次好似已經無乜特別..一開始個湯就來了, <西蘭花忌廉湯>, 因為d西蘭花係打到爛哂既, 所以個湯味道怪怪, 可能有菜味<麵包籃>來了, 一片片個隻法包, 好硬啊~ 反而有香草, 形狀一舊舊、四四方方個隻包, 就幾軟熟, 不錯呢~ 不過老公不喜歡香草味, 唔鐘意食-_-我地叫左前菜 < parma ham x melon> d蜜瓜切到超級薄...同埋好乾, 唔夠juicy, d parma ham 略嫌唔夠鹹..主菜係 <帶子墨魚汁意粉> 帶子得3、4粒咋..但個墨魚汁幾好啊, 我覺得夠香~ 食完個咀仲夠哂黑添~ 哈哈仲有 <羊扒配薯仔> 羊扒太多根定唔知肥肉, 其實一塊得兩啖肉食, 同埋無肉汁唔juicy呀~甜品 <心太軟> 以前好鐘意食佢個心太軟架! 外層脆~流心度又夠勁 依家個流心度都好好! 不過外層無咁脆啦...同埋d朱古力好似甜左d其實總括

我記得上次來好有驚喜, 但今次好似已經無乜特別..

主菜係 <帶子墨魚汁意粉> 帶子得3、4粒咋
..但個墨魚汁幾好啊, 我覺得夠香
~ 食完個咀仲夠哂黑添~ 哈哈
依家個流心度都好好
! 不過外層無咁脆啦...同埋d朱古力好似甜左d

其實總括黎講, 佢呢個價錢係ok架喇! 唔係太差又唔係難食, 每樣都係average啦~ 可以一試既
今次無影相
失敗~~~~~~~~
2010-01-23
$200 (Dinner)