近排葵廣又開多左幾間專食重慶粉既小食店我都行晒3層 發現至少有3間係有得食重慶酸辣粉、涼皮同涼面既既然係咁 咁我就試下2樓依間既 "重慶小食"原因就係一上電梯就見到 又唔係好多人大大隻紅底黃字寫住重慶小食 就應該冇死啦 雖然話就話重慶小食 但其實黎黎去去都係叫三款野重慶酸辣粉 ($25)、涼皮($25) 同涼面 ($20)咁我今次就試下佢依到既涼皮 簡左涼皮之後 你可以簡一條配菜加落去個主食到咁就擺晒出黎 比大家去選擇既不過呢 我就冇加D咩特別配料喇就咁一個重慶涼皮 佢入面都已經包左好多基本配料 基本上唔洗特別加D咩都已經夠大碗同夠食所以係依到建議大家冇咩特別需要既 唔洗加配料 - 留返D錢再食其他野仲好呀ma 黎喇 咁依個呢就係重慶涼皮 佢本身已經有D料係到 大家可以望望 自己搞下佢 lo 暈返個涼皮 試下先因為依到好似冇得簡要幾辣咁 咁我當依個係default 辣啦食入口 辣到岩岩好 絕對唔會因為太辣而影響成個味道其次就係佢D配料都好好食 唔係求其落D野比你咁所以就係建議大家其實唔需要叫D咩配料 因為佢本身個個其實都夠再講佢D涼皮 咬口唔錯 凍凍地再加埋D重慶辣係絕對一流***大家
近排葵廣又開多左幾間專食重慶粉既小食店

既然係咁 咁我就試下2樓依間既 "重慶小食"
原因就係一上電梯就見到 又唔係好多人
大大隻紅底黃字寫住重慶小食 就應該冇死啦

雖然話就話重慶小食 但其實黎黎去去都係叫三款野
重慶酸辣粉 ($25)、涼皮($25) 同涼面 ($20)
咁我今次就試下佢依到既涼皮

自己搞下佢 lo 暈返個涼皮 試下先
食入口 辣到岩岩好 絕對唔會因為太辣而影響成個味道
其次就係佢D配料都好好食 唔係求其落D野比你咁

再講佢D涼皮 咬口唔錯 凍凍地再加埋D重慶辣係絕對一流

***大家記住搞暈佢先食喇 唔係會一D重味一D淡味!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$25 (Lunch)