2018-11-14 595 views
約左朋友聚一聚 就揀左呢間樓上Cafe 地點其實真係一般般 外面又黑又舊又暗 自己一個人行上去都驚驚地但入左去就完全吾同晒啦 完全兩個世界黎 地方清靜 啲梳化都好好坐 亦有正常嘅card games同棋果啲 星期六7:30pm去 竟然全晚計埋我地只係得3至4枱人 所以好好 吾嘈 成班女仔圍埋傾下偈就啱晒講番啲野食 食左黑松露牛肝菌漢堡飯 賣相正常 個碟係有少少平凡 但味道真係吾錯 漢堡有肉汁 夠味亦吾會太咸 個汁亦都散出好足嘅黑松露同牛肝菌味 松露控必試 份量足 加埋飲品好夠食 飲品亦有特色 配搭吾吾會奇奇怪怪咁另外亦叫左拼盤 新鮮炸出黎 好香脆 最愛係炸帶子 咬落去有肉汁架總括黎講 cafe野食質素高 價位正常 任你坐幾耐都得 真係幾滿意

份量足 加埋飲品好夠食 飲品亦有特色 配搭吾吾會奇奇怪怪咁

另外亦叫左拼盤 新鮮炸出黎 好香脆
最愛係炸帶子 咬落去有肉汁架

2018-11-10
$80 (Dinner)
  • 特級海鮮拼盤