2017-09-15 256 views
放題食得多,但自從上次朋友帶我食過烤肉放題之後,食過番尋味,一直都想再黎食多次,今晚終於約齊人再黎食啦。一坐低就黎刺身同沙律,剌身唔太新鮮,沙律D菜唔係太靚,而且冇太多款選擇,雖然呢到係用電腦板落單,咁睇應該慳番D時間唔洗職員落單啦,但其實上菜真係好鬼慢 大約有10款肉類可供選擇,碟肉一黎朋友仔已經將全部放哂落去燒啦,可想而知佢地有幾餓呢。我地馬上燒,但可惜牛柳粒太韌太厚啦,完全咬唔到,鐘情牛舌既我都嬲豬,因為牛舌都係呢個情況,其實野都係普普通通,冇咩特別除左肉都仲有蔬菜同海鮮烤既,種類都唔係好多,我地揀左D蕃薯同菠蘿。烤完既菠蘿鮮好多都係好酸,真係酸到一個點。至於個紫心蕃薯烤完之後,係脆脆地既,但冇乜甜味總之呢間野真係唔係好值呢個價,食物好一般般,服務都好一般!

總之呢間野真係唔係好值呢個價,食物好一般般,服務都好一般!