2018-04-03
成日行過見到呢間野,所以心血來潮去試下。一行入去等左一陣先有人會主動黎問你幾多個,甘經過待應口頭帶路先坐岩枱。一坐底無menu 無水咩都無。連上一手食完既配料都仲係張枱到,而個待應係就甘企係你面前,唔郁甘企係到,但無留意你一坐底係咩都無Anyway呢啲無阻我想試野既心,叫左一堆野。順帶一提,我叫完野食先發現原來仲有野飲menu 係待應無比到,希望佢無覺得我地煩,叫佢拎menu 換過啲人食淨既配料同拎水再拎野飲menu 環境方面係幾闊落既,唔會坐得好逼咁叫左一埋野好快就上野食喇但係佢呢到出名食雞,所以佢係要客人等夠7分鐘等啲雞熟,食哂啲雞先食其他野。而我地叫左蠔,用冰鋪底既,所以啲雞食得黎,啲蠔都比啲溶冰水浸哂呢方面做得好唔細心。頭先米話要等7分鐘等雞熟既,就係睇呢個漏斗喇,但係事前個到既侍應係就甘放呢舊野係面,咩都唔講就走左,我都係無聊上網搵先知係甘既用途服務真係扣哂分,係米連講一句都甘難算,甘夠7分鐘就食雞喇,真心係清甜既,雞都滑既,我地兩個人叫左本隻雞好快就食哂咁以上就係我地叫既野食,肥牛個到有好多款既,我地叫左普通個啲肥牛,係幾好食,厚同香牛味。蝦滑,蠔,牛栢葉都係幾好正,但要評
Anyway呢啲無阻我想試野既心,叫左一堆野。
環境方面係幾闊落既,唔會坐得好逼
咁叫左一埋野好快就上野食喇
咁以上就係我地叫既野食,肥牛個到有好多款既,我地叫左普通個啲肥牛,係幾好食,厚同香牛味。蝦滑,蠔,牛栢葉都係幾好正,但要評論就無咩好評都係大家食開食慣既味,唯一唔同既係蝦滑好彈口,唔錯唔錯。
整體黎講呢到食野環境唔錯,岩哂傾計聚舊。呢到食野環境好但個廁所就嚇死人,真係每一格都污穢到唔會行入去同有啲格係鎖唔到,真係一大陣屎味尿味同成地水有機會個陣夜晚9點等收工無人清潔。
其次係服務,呢間野啲服務差到我連自己下一步要做咩都唔知,真係唔問唔叫佢你真係咩都無,連點食都要自己去搵呢下真係好失望。當然我相信唔係成間鋪既人都係甘差,但係我今次既經驗真係唔會令我有下一次。
野食上間野係唔錯,份量又唔細,味道又好,係值得一試,特別係椰子既香,真係好正。
總結,服務嚇到我,無下次