2014-08-30
其實都唔係等左好耐,行左上樓上買個小食諗住食少少頂住先之際,就打來可以入得,^^OB 嘅麵包唔錯,咬落好實在,呢個沙律好爽口有一粒粒好滋味又開胃,下次可以再食.到主角上來啦.RIB EYE五成熟(例牌食開),好有份量~!!! RIB EYE有少少over五成熟但佢塊野真係無得輸,好鮮甜,咬落好軟,好正.加上黑椒汗,仲要無乜筋位.我仲意~!!好仲意~下次可以再食~豬仔骨好濃味,食落好有肉汁,好飽好滿足真係呢個係寶貝叫ge,佢呢個伴菜沙律係可一不可再..但係個肉好有質感.望落以為好生呢,其實佢有6成熟ga,望落食落都夠甜美.!!好FULL ~~~~
[其實一直都唔知佢D餐前麵包有無得續,上次在MR.Sxxxx友人不停續,好大胃口&唔洗錢,BTW我胃口細都係食一啖仔好] 呢個沙律好爽口有一粒粒好滋味又開胃,下次可以再食.
到主角上來啦. RIB EYE五成熟(例牌食開),好有份量~!!! RIB EYE有少少over五成熟但佢塊野真係無得輸,
豬仔骨好濃味,食落好有肉汁,好飽好滿足真係 呢個係寶貝叫ge,佢呢個伴菜沙律係可一不可再..
好FULL ~~~~
Other Info. :
OB係香港只係有幾間,又咁出名,多人來食就梗嘅,嘈左少少唔緊要,最緊要係同我嘅寶貝食得開心.