2016-04-13 1014 views
呢間韓國站119做左好耐半價半隻雞今日終於黎試下佢我黎叫左金湯奶奶雞, 陸軍拌飯, 燒肉生菜包野食選擇唔多首先講講燒肉生菜包, 五花腩佢燒好先上台, 唔洗成身油煙, 不過就無左個樂趣兩睇啦 睇你想自己燒定咩, 可能佢都想客人食完快d走令到大家唔洗等咁耐所以幫你燒嘛啦燒肉普普通通, 肉燒得尚算脆身, 但菜只限一盤, 無得免費添加, 如果d肉剪細就唔係好夠分, 配菜個d都一樣無免費添加奶奶雞湯都足料, 飲完成身暖哂, 半隻雞都唔錯, 煲到好淋身陸軍拌飯係全部都係菜無肉的, 所以無咩可評, 只係辣醬份量有d少, 撈完都無咩味, 只好用埋佢生菜包個d辣醬奶奶雞半價都食得過, 但其實野食味道普通, 唔值得要等咁耐去排隊去食加上泡菜係韓國餐廳必備, 無得添加有少少扣分
呢間韓國站119做左好耐半價半隻雞

今日終於黎試下佢

我黎叫左金湯奶奶雞, 陸軍拌飯, 燒肉生菜包

野食選擇唔多

加上泡菜係韓國餐廳必備, 無得添加有少少扣分