2005-06-23 17 views
個日2個人叫左個set c, 因為我好鐘意食佢呢度個三文魚salad, 抱有期待的一餐. 來個鮮蘑菇忌廉湯, 不錯不錯, 味濃得來又唔太杰, 磨菇又夠多,好味道. 煙三文魚鮮果沙律, 嘩!!!!唔知點解佢個d煙三文魚成日都可以咁大塊, 好多肉, 好smoky, 好正, salad有好多生果, 西瓜同士多啤梨都好甜, 蜜瓜太熟有d一pat野的感覺, 哈蜜瓜就唔夠熟味太淡, anyway, 都算係一個good dishessalad上枱都未夠二分鐘, 香蒜野菌炒長通粉就上黎啦, 咩唔係先食完頭盤再上主菜咩?同埋個張枱咁細, 點放到咁多野啊? 呢個香蒜野菌炒長通粉個味道好唔掂, 一來佢個sauce好淡, 只係食到油味, 二來個長通粉好硬, 好似食緊個d煮完放係廚房好耐的通粉, 三來, 個碟野一上已經係好暖啦, 完全係不知所謂加$19改左餐飲做house wine, 個杯野$19來講都算唔錯, 但係食物咁點掂啊