2024-01-13
讀書時期曾經有段時間成日去唱k既我突然醒覺起原來我已經好耐冇唱過🤣K癮難耐之下,唯有捉個fd 出梨陪我唱番陣先🤣呢度好多新歌都有得唱🤣唱唱下有d口痕仲見到有個餐好似好吸引,邊唱邊食都咪話唔疏乎🥳所以我地叫左個$488既分享套餐 :入面包含四項前菜,主菜可以揀1 /2款同2個小食 前菜揀左:✨巴馬火腿蜜瓜(4件)✨鹹鹹香香嘅巴馬火腿質感滑嫩,同清甜爽脆嘅哈密瓜真係好鬼夾👻✨汁燒雞肉串燒 (3串)✨雞肉唔柴唔乾啱啱好,仲有d炭香味添✨日式章魚燒(4件) ✨章魚燒有少少流心既質感,入面d章魚彈牙得來又唔會韌✨脆炸素菜春卷 (3件)✨外皮脆脆,入面餡料十足主菜揀左:✨珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉✨ + $30珍寶軟殼蟹外酥內軟,炸漿夠薄冇腥味,香口到不得了;最贊系D龍蝦汁蝦味非常突出,爽滑既意粉嗦哂汁之後即時變到又鮮又香,好食到勁快就清晒碟🤩伴碟既鮮蝦爽口彈牙又冇殼👍🏻唔使手動剝殼咁麻煩✨香草蜜糖烤美國春雞(半隻)配香蒜燒汁✨掛住唱歌搞到d野食凍左;但系隻烤雞既雞皮即使凍左都keep得到脆之餘仲唔會油👍🏻👍🏻雞肉嫩滑又多汁,食落每啖都有甜甜既蜜糖🍯香滲出梨,真心正👍🏻小食揀左:✨日本海膽流心忌廉薯
K癮難耐之下,唯有捉個fd 出梨陪我唱番陣先🤣
所以我地叫左個$488既分享套餐 :
入面包含四項前菜,主菜可以揀1 /2款同2個小食
前菜揀左:
✨巴馬火腿蜜瓜(4件)✨
鹹鹹香香嘅巴馬火腿質感滑嫩,同清甜爽脆嘅哈密瓜真係好鬼夾👻
✨汁燒雞肉串燒 (3串)✨
雞肉唔柴唔乾啱啱好,仲有d炭香味添
✨日式章魚燒(4件) ✨
章魚燒有少少流心既質感,入面d章魚彈牙得來又唔會韌
✨脆炸素菜春卷 (3件)✨
外皮脆脆,入面餡料十足
主菜揀左:
✨珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉✨ +
珍寶軟殼蟹外酥內軟,炸漿夠薄冇腥味,香口到不得了;
伴碟既鮮蝦爽口彈牙又冇殼👍🏻唔使手動剝殼咁麻煩
✨香草蜜糖烤美國春雞(半隻)配香蒜燒汁✨
小食揀左:
✨日本海膽流心忌廉薯餅(3件)✨
咬落去個下,濃稠既流心海膽忌廉即時系脆卜卜既薯餅入面好洶湧澎湃咁爆出梨,超邪惡
飲品揀左季節限定既:
✨厚芋泥奶茶✨ $58
味道同出面既大牌奶茶店比,絕對系有過之而無不及👍🏻茶味香醇,奶蓋綿密細緻,芋泥夠滑唔太甜,保持到芋頭既原味道👍🏻呢杯野小妹愛到不得了👍🏻
✨鴨屎香奶蓋茶✨ $58
清新淡雅既綠茶茶底同咸香芝味既綿密奶蓋出奇地爽,感覺唔錯
唱飽食醉之後見到出面竟然仲有個「最紅搶錢機」的遊戲可以玩😍;有機會可以贏得💰500coupon 和累計最高💰10000 既現金獎添🤩如果搶到尹光 jackport既話,積分仲可以double 添❤️
今日又係好盡慶既-日呢😍