黎到紅豆烘焙,多數人一黎就會買布甸麵包,但我同朋友入左去兜左兜,發現左有個有趣既野🧐🧐🧐就係呢個朱古力心太軟啦🍫同朋友買完就快快手手出去試食下佢有冇達到我地預期效果😋😋😋第一啖食落去…係有少少一言難盡既🫣🫣佢隻朱古力味唔太討好,同埋佢最面果層有啲硬,中間個filling應該係擠落去而唔係焗到佢半熟,咁當然佢擺得出黎賣就唔會係我地印象入面果隻心太軟啦😶😶😶我同朋友食完第一啖都覺得有啲怪,但神奇既係,食食下佢果朕朱古力味又變到冇咁黑人憎同埋會覺得佢愈食愈正常😯😯整體黎講係一個幾有趣既甜品,同埋呢個價黎講真係算係咁👍🏼咁買呢個心太軟既時候都有個幾無言既故事既😶‍🌫️😶‍🌫️咁我同朋友食想問佢拎多隻羹🥄廢事互食口水尾,點知個cashier就問佢隔離果個話我地要拎多隻羹,然後佢地就好似要討論俾唔俾多隻羹我地咁❓最後有個人話:「一個心太軟只有一隻羹」咁其實有冇多隻羹我都唔係太介意,但點解唔可以一黎就講話唔可以俾多隻我地?🤔🤔總括黎講:野食OK但處事手法有待改善🤐

就係呢個朱古力心太軟啦🍫
同朋友買完就快快手手出去試食下佢有冇達到我地預期效果😋😋😋