2008-06-20 8 views
同個fd慶祝生日去.12個人霸左2張長table.岩岩好啦又吾係話好迫.野食方面味道ok` 我點左個鰻魚雞粒炒飯. 都無expect特別好味.上菜果下.. 嘩!好細兜-_-" 但係食落果下先知原來幾"漏". 食哂都夠飽.個炒飯幾好味. 成個飯都係鰻魚汁,勁有鰻魚味. 不過雞粒就剩係食到幾粒-0-.如果鍾意食鰻魚ge人應該會幾鍾意=]*其他fd食d咩都吾係好記得..不過記得有個fd點左個肉眼扒. d肉夠'林'幾好味.但有個fd點左個墨魚肉餅飯就真係麻麻" 味道仲差過一般漢堡扒!-0-另外果度d服務態度我覺得幾好喎=]個waiter又nice又talkative. 仲同我地搞笑添-v-價錢我覺得ok啦..我地請埋個fd都係每人平均$80幾PS:我諗鍾意romantic feel ge情侶吾係好適合去..因為其實果度都幾多人. 好似果日咁我地成班人係度玩UNO都好嘈下XD'
同個fd慶祝生日去.
12個人霸左2張長table.岩岩好啦又吾係話好迫.
野食方面味道ok`
我點左個鰻魚雞粒炒飯. 都無expect特別好味.
上菜果下.. 嘩!好細兜-_-"
但係食落果下先知原來幾"漏". 食哂都夠飽.
如果鍾意食鰻魚ge人應該會幾鍾意=]*
其他fd食d咩都吾係好記得..
不過記得有個fd點左個肉眼扒. d肉夠'林'幾好味.

另外果度d服務態度我覺得幾好喎=]
價錢我覺得ok啦..我地請埋個fd都係每人平均$80幾

$80 (Dinner)