2011-07-30
返書展識到一大班朋友 返完工 諗住大家食餐飯 因為想搵d坐得耐d既食店就決定去cafe ! 有朋友提議去Ease House Cafe 咁我地其他人都冇idea 就決定去呢間喇一去到 睇餐牌 全部都80起 包一杯39蚊野飲 過左補錢我叫左 野荀芝士汁魚柳意粉 + 棉花朱古力咖啡 同行既朋友叫左焗豬排飯 / 棉花朱古力沙冰 / 有杯唔記得左叫咩小雲(打完先記得 有樣野唔記得講) = 佢俾左碗冬瓜湯做餐湯我地 .. 好似唔係好match成個場合 飲中湯食意粉 成件事錯晒 黎到既時候我地都o左咀 野飲就等左15分鐘就黎 野食就等左45分鐘先黎..... 杯野飲都俾我飲左一大半.. 首先俾下comment杯野飲先喇 我地一行11人大家一飲完自己杯野飲 都有彈冇讚 一致講出 杯野飲係冇味既 真係好淡囉 擺明溝左好多水 仲知好唔掂到野食喇 個女廚師睇落好pro呀!! 佢整既野食 係我全晚覺得最滿意 因為佢真係整得好味 我冇試朋友既焗豬 但係都見佢地食晒 咁應該都係okay既 我個餐埋單89 以cafe黎講 呢個價其實都幾貴 因為一般cafe 90蚊已包埋甜品
返完工 諗住大家食餐飯 因為想搵d坐得耐d既食店
就決定去cafe !
一去到 睇餐牌 全部都80起 包一杯39蚊野飲 過左補錢
好似唔係好match成個場合 飲中湯食意粉 成件事錯晒
黎到既時候我地都o左咀
野飲就等左15分鐘就黎 野食就等左45分鐘先黎.....
杯野飲都俾我飲左一大半..
首先俾下comment杯野飲先喇 我地一行11人
大家一飲完自己杯野飲 都有彈冇讚 一致講出 杯野飲係冇味既
真係好淡囉 擺明溝左好多水 仲知好唔掂
到野食喇 個女廚師睇落好pro呀!!
佢整既野食 係我全晚覺得最滿意 因為佢真係整得好味
我冇試朋友既焗豬 但係都見佢地食晒 咁應該都係okay既
我個餐埋單89 以cafe黎講 呢個價其實都幾貴
因為一般cafe 90蚊已包埋甜品
老闆如果有心搞cafe就真係要認真諗下野飲既問題
講真 我坐咁耐 杯野飲係唔夠飲既 但係你杯野飲又咁難飲..
我點會再哎多杯