2024-01-19
之前-直想試,由韓國🇰🇷人主理既✨K Chef Story ✨終於係屯門開左分店喇🥳超開心的😍咁啱行過附近,梗係順便過埋去買番份招牌炸雞番屋企同屋企人開心share下啦☺️我買左:✨黃金蜜糖炸雞(一隻)✨$188炸雞🍗除左有多種口味可以揀之外,仲可以揀埋有骨定無骨,全隻定半隻 👍🏻我就揀左黃金蜜糖味🍯放炸雞🍗嘅外賣盒🥡都幾令人驚艷🤩金色加紅色嘅配搭盡顯高貴優雅💛❤️盒側亦有透氣孔,令炸雞🍗可以保持到脆卜卜嘅口感😍未開外賣盒都已經閒到陣陣香味👃🏻黃金蜜糖炸雞🍗嘅醬汁係K-CHEF 獨家特別製造嘅蜜糖🍯加上黃芥末醬,醬汁唔會死甜,配上外脆內軟,肉質嫩滑嘅炸雞🍗味道配合得天衣無縫🫶🏻✨原味炸雞(杯)✨$42叫左隻黃金蜜糖炸雞🍗都想試下原味同其他嘢食🫣於是唯有叫一杯少少地既原味炸雞試下🤭因為無醬汁嘅原故,更令人感覺到炸雞外皮嘅香脆,即使係原味都好食到不得了😍✨韓國餐肉紫菜飯卷 ✨$48✨牛肉紫菜飯卷 ✨$55紫菜飯卷都有幾款可以揀,今次我就揀左韓國餐肉同埋牛肉口味試下😋長長一條嘅飯卷已經切好晒,入面有滿滿嘅材料:蛋絲🥚紅蘿蔔🥕青瓜🥒⋯⋯當然仲有各自既主角- - -韓國餐肉同牛肉,足料之餘亦都扎到好
我買左:
✨黃金蜜糖炸雞(一隻)✨$188
✨原味炸雞(杯)✨$42
✨韓國餐肉紫菜飯卷 ✨$48
✨牛肉紫菜飯卷 ✨$55
長長一條嘅飯卷已經切好晒,入面有滿滿嘅材料:蛋絲🥚紅蘿蔔🥕青瓜🥒⋯⋯當然仲有各自既主角- - -韓國餐肉同牛肉,足料之餘亦都扎到好實,唔會一夾就散👍🏻飯卷上嘅麻油香同芝麻令味道更有層次超加分👍🏻推薦💯
餐廳🍴有韓國炸雞🍗飯卷外,仲有蓋飯同便當🍱添,口味多選擇亦多,最緊要係價錢合理,份量十足,口味正宗❤️性價比超高😍仲有得堂食添👍🏻
好期待下次可以再同屋企人試埋店內其他美食丫🥰