金巴利道有好多間韓國餐廳🇰🇷自去過幾間都高質,最近又有一間開咗,呢間環境比較偏向簡約,小店價錢又相對親民。✿ 魚糕串 $15魚糕串令我諗起平時食韓式火鍋裡面有數串魚糕串,軟稔中帶煙韌。✿ 海鮮辣豆腐湯 $85海鮮控黎到當然冇放過海鮮辣豆腐湯,海鮮有大蝦🦐青口 魷魚🦑數款海鮮同樣新鮮,豆腐又夠滑溜🤍辣豆腐湯送飯一流🍚✿ 辣炒年糕 $65同朋友成日睇韓劇都見到男女主角食年糕😂諗起又想食吓。呢度菜式同樣有魚糕,年糕充滿嚼勁🤍辣炒方式使得魚糕同年糕更入味❤️✿ 韓式雞肉蓋飯 $89好中意食韓式蓋飯,辣炒雞肉雞肉好嫩滑🐔辣炒令香氣撲鼻👃🏼味道偏向濃郁,食多啲白飯先調和到。

✿ 魚糕串 $15

✿ 海鮮辣豆腐湯 $85