2016-04-07
朋友gathering, 被富麗的裝修吸引, 不妨一試, 點知中伏。雖然各食物外相90分, 但。。。。。。-蕃茄雜菜湯:味道似M記茄汁加熱水。。。-熱巧克力:似用阿華田粉做出來(朋友話仲差過7仔)-黑毛豬:待應話recommend7成熟,點知來到5成都冇,刀砌唔開,要叫佢番煮(最後味道都值50分)-軟穀蟹意粉:味道太鹹(太多薑味)- Tiramisu: 味道ok, 同東海堂餅店差唔多-最差勁:最初主食落ORDER時待應叫我PRE-ORDER DESSERT, 我叫左合桃芭菲, 點知食完叫佢上DESSERT時,等左20分鐘後先同我講賣晒,問佢點解唔一早講,佢話總之冇 - 裡單多謝$230位,伏中之伏,不要被外表蒙蔽, 各位小心!!
-蕃茄雜菜湯:味道似M記茄汁加熱水。。。
-熱巧克力:似用阿華田粉做出來(朋友話仲差過7仔)
(最後味道都值50分)
-軟穀蟹意粉:味道太鹹(太多薑味)
- Tiramisu: 味道ok, 同東海堂餅店差唔多
Other Info. :
-蕃茄雜菜湯:味道似M記茄汁加熱水。。。
-熱巧克力:似用阿華田粉做出來(朋友話仲差過7仔)