2023-04-23
🍜台式麻辣半筋半牛肉拌麵拌麵麵質彈牙 好好食 再加埋有小小微辣🤤半筋半肉都勁正 牛肉的Q彈(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)配 ▫️芋圓仙草豆花▫️柚子蜜茶🍖追加小食▫️台式烤香腸(1條)烤香腸已經切好一片片 再配上蒜片🤤一定要一口香膠一口蒜 呢個食法先夠地道!▫️金黃鹽酥雞新鮮滾熱辣 再加上九層塔去炸 香!▫️紅油炒手🍤櫻花蝦花枝餅啖啖花枝肉 彈牙彈牙~🍍原個金鑽鳳梨愛玉冰$88被原個鳳梨冰吸入店的我🍍!終於到全餐飯重頭戲 入面有五層 鳳梨忌廉 +片片鳳梨肉 +愛玉+片片鳳梨肉🤤仲有煉奶同酸梅粉可以沾💓🍓草莓櫻姬+2有可食用飲管 有勁香既士多啤梨味🍓係用米做既 所以食左都唔怕 有gimmicky 又環保♻️杯沙冰櫻花味好出 清香清香同🍓都好夾🌸🐿🍃原個金鑽鳳梨愛玉冰 必叫的!算是期間限定🧊整體食物都唔算 座位闊落 行街行到攰入去一流👍🏻
🍜台式麻辣半筋半牛肉拌麵
配
▫️芋圓仙草豆花
▫️柚子蜜茶
🍖追加小食
▫️台式烤香腸[自家製](1條)
▫️金黃鹽酥雞
新鮮滾熱辣 再加上九層塔去炸 香!
▫️紅油炒手
🍤櫻花蝦花枝餅
啖啖花枝肉 彈牙彈牙~
🍍原個金鑽鳳梨愛玉冰$88
🍓草莓櫻姬