2022-10-24
想去 Pondside 打卡好耐,但餐廳長期都好full🥺🥺食唔到堂食,就唯有同同事試下佢地既生酮便當啦🍱!可以拎返office或喺戶外座位食,一樣咁受歡迎~~🍱Keto Lunch Box $88✨(1 cold dish + 1 warm dish + 1 main)-食物選擇多,可以自由配搭🤩🤩我就揀左田園沙律🥗、蔬菜蛋餅🍳同燒春雞🍗~~沙律菜好新鮮,口感爽脆~配沙律醋食好開胃!!蔬菜蛋餅好厚身!裡面有燈籠椒🫑,口感豐富😋😋燒春雞就有半隻,皮滑肉嫩、啖啖肉!淋上燒汁後好惹味🔥🔥同事就揀左燒紅菜頭甘筍配露絲瑪莉油醋🥕、煙肉魚柳🐟同煙肉洋蔥炒法邊豆🫘~~望落都唔錯!紅菜頭切成粒狀,味道酸酸甜甜~~煙肉魚柳用竹籤串住,裡面包住煙肉粒!配蕃茄醬食又幾夾🤤🤤法邊豆爽脆鮮甜,炒得好香口~唔錯👍🏻👍🏻另外可以用優惠價($20)加配咖啡☕️,我就叫左杯latte試試~~咖啡味道香濃,口感順滑!仲可以揀要fruity或nutty咖啡豆❤️❤️喺金鐘返工既朋友可以黎試試喔🙆🏻♀️🙆🏻♀️
🍱Keto Lunch Box $88✨
食物選擇多,可以自由配搭🤩🤩
我就揀左田園沙律🥗、蔬菜蛋餅🍳同燒春雞🍗~~
沙律菜好新鮮,口感爽脆~配沙律醋食好開胃!!
蔬菜蛋餅好厚身!裡面有燈籠椒🫑,口感豐富😋😋
燒春雞就有半隻,皮滑肉嫩、啖啖肉!淋上燒汁後好惹味🔥🔥
望落都唔錯!紅菜頭切成粒狀,味道酸酸甜甜~~
煙肉魚柳用竹籤串住,裡面包住煙肉粒!配蕃茄醬食又幾夾🤤🤤
法邊豆爽脆鮮甜,炒得好香口~唔錯👍🏻👍🏻
喺金鐘返工既朋友可以黎試試喔🙆🏻♀️🙆🏻♀️