2020-03-09 37 views
黎到呢間觀景日式餐廳,門口已經有唔同既文宣海報,店入面都係,仲要播埋香港人好有共鳴既歌同mv😍太黃啦!我叫咗蒜香一口牛定食,佢有一個蟹子手卷做前菜,蟹子夠新鮮!個定食有一口牛、飯、沙律同埋章魚小丸子,份量好足夠👍沙律係芝麻醬,好開胃😆一口牛好好食,煎得岩岩好,唔會過熟?個汁好惹味,搞到完全停唔到口🤣朋友叫咗鍋燒烏冬,材料有吉列炸蝦、唐揚炸雞、日式魚蛋、仲有昆布!炸既都炸得岩岩好,d粉又唔會好厚,幾香口👍🏻特別係吉列蝦!烏冬都比平時既烏冬彈牙,入靚貨鍋燒烏冬上菜既時候原來真係用一個鍋來裝住,夠哂貼題!走果陣見隔離食佢既招牌魚生飯,好吸引!下次要再黎食佢既魚生飯先得

烏冬都比平時既烏冬彈牙,入靚貨
鍋燒烏冬上菜既時候原來真係用一個鍋來裝住,夠哂貼題!