2017-09-10
有朋友介紹依間新開既日本餐廳,所以夜晚就過黎試一試。鋪頭都幾大,不過二人位我個人覺得真係有d迫,張枱放兩個定食已經無哂位,坐既時候都有少少迫迫地非常岩岩好既感覺。Dinner set都幾多選擇 壽司有 刺身有 定食都有,價錢都算合理。由於我同朋友都唔喜歡食海膽同生蠔(朋友推介),所以就決定試釜飯定食,同埋小食:明太子厚燒玉子。個玉子真係好好好食!推介!食落好有層次感,每層玉子唔會煮熟哂一舊熟蛋咁,配埋燒左燒既明太子完全係好夾,明太子既咸味同鮮味令到成個玉子加分!定食套餐有釜飯、細刺身、沙律、味噌糖同飲品。不過釜飯內面既刺身都燒熟了,因為釜邊都超級熱,剌身唔算好大份,第一啖食真係無咩驚喜,覺得一般,飯煮得幾稔,後來食食下加返燒汁同食到裡面有粟子,就覺得味道都可以。刺身反而有驚喜,新鮮,食落鮮甜,所以下次可能會試返d壽司剌身set。鰻魚釜飯,鰻魚好食😋總結:食物質素可以 剌身同小食出色 釜飯不過不失,係兩人位坐得唔算好舒服。
定食套餐有釜飯、細 刺身、沙律、味噌糖同飲品。
鰻魚釜飯,鰻魚好食😋