2011-12-09
之前上網買左兩張團購飛 過曬期限都book唔到位 好彩間餐廳詰延長使用期 上星期趁有空就同友人來試 分兩個時段1230-1330-定1330-1430 去左第一個時段 鐵の味極上豐盛午餐 :刺身拼盤無咩特別 普通日本餐廳質素 有三文魚 鯛魚 甜蝦 l天婦羅拼盤炸得唔錯法式鵝肝正! 塊鵝肝有成吋厚 喲油索曬入塊包到 好味 仲要以呢個價錢食到 抵!美國牛肉薄燒侮塊入面都包左有菜 洋蔥 入口感覺唔錯 但包都唔好 一咬就散炒雜菜不錯 有喲黑椒幾惹味日式炒飯無限添食落得太多火腿 有喲鹹l餐湯無限添飲落左唔少蝦米同豆腐 幾特別 略縑咸少少水果係兩塊西瓜 唔記得影相..總括而言 話明係鐵板燒 就應該係司博面前燒 一離可以見識刀功 二離方便遞送食物 可惜不能(應該係下一層 餐廳有2層)食物質素很不錯 選擇很多 分量也充足 仲加入特別配料 可見餐廳用心製作價錢方面 縱然是團購 但沒有將貨就價 仲有鵝肝食 抵! 絕對會再來 !!
鐵の味極上豐盛午餐 :
刺身拼盤 無咩特別 普通日本餐廳質素 有三文魚 鯛魚 甜蝦
l天婦羅拼盤 炸得唔錯
法式鵝肝 正! 塊鵝肝有成吋厚 喲油索曬入塊包到 好味 仲要以呢個價錢食到 抵!
美國牛肉薄燒 侮塊入面都包左有菜 洋蔥 入口感覺唔錯 但包都唔好 一咬就散
炒雜菜 不錯 有喲黑椒幾惹味
日式炒飯無限添食 落得太多火腿 有喲鹹
l餐湯無限添飲
落左唔少蝦米同豆腐 幾特別 略縑咸少少
水果
係兩塊西瓜 唔記得影相.. 總括而言 話明係鐵板燒 就應該係司博面前燒 一離可以見識刀功 二離方便遞送食物 可惜不能(應該係下一層 餐廳有2層)
價錢方面 縱然是團購 但沒有將貨就價 仲有鵝肝食 抵!
絕對會再來 !!