(Non-member)
2008-03-09 66 views
有晚同朋友食個一次,間見真係唔係咁得。首先服務真係麻麻,見佢指左張枱有個預約牌,好心同個waiter講聲佢竟然話:「咁你坐唔坐丫」,因為趕住食完野去第度唯有算啦。跟住要menu要等、叫野食要等、要等有野食黎,仲有既係要咩無咩,一係就唔齊,四個人食野俾2把餐刀,d waiters真係夠晒經典。跟住d野食真係hea左d,蜜汁雞翼完全唔入味,係煎好先加蜜糖,個焗飯係cheese加千島醬......唔知係唔係我叫左d唔應該叫o既野食,d味道全部怪怪地。成餐最正常係竟然係杯餐飲,最快有人serve係結賬個下。咁樣都仲可以生存,可能係銅鑼灣人太多,供不應求所致。
有晚同朋友食個一次,間見真係唔係咁得。