前排同喺銅鑼灣返工嘅朋友食𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑🥰意外搵到呢間好人氣嘅𝚌𝚊𝚏𝚎,就決定試呢間💕店面唔算好大,印象中得四張枱🫢食物選擇都唔係好多,不過都吸引咗好多人過去排隊🤔我哋去嗰陣食到有啲飽所以冇𝚌𝚑埋去另一個招牌𝚝𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞,大家如果去可以試埋~個人覺得呢間食物質素唔錯但係價錢偏貴環境都唔算好靚,如果你唔係好鍾意食卡邦尼🍝就唔會太建議特登去🤣🍝𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊 $𝟷𝟶𝟾呢款係呢間店招牌✨有特別註明係用日本蛋🤣過程冇落到𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖,係正宗嘅卡邦尼👍🏻蛋味好濃郁🥰煙肉好香,份量都好足👍🏻🐟煙三文魚酸種包$𝟷𝟷𝟸三文魚幾新鮮✨雖然𝙼𝚎𝚗𝚞冇寫但原來有附送滑蛋同埋沙律🤣👍🏻味道唔錯不過個人覺得價錢有少少貴🤏🏻☕️𝙴.𝙶.𝚂 𝚌𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 $𝟼𝟶嗰陣睇到咖啡𝙼𝚎𝚗𝚞度有呢杯唔知咩嚟😂問完原來係時令番石榴味嘅𝚝𝚘𝚗𝚒𝚌🫢覺得幾特別就叫左一杯~飲落有微番石榴香味,有番石榴果肉幾𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑✨不過如果味道甜少少會更加好🤣我覺得啦☕️𝚊𝚖𝚎𝚛𝚒𝚌𝚊𝚗𝚘 $𝟺𝟶口感幾柔和,唔酸,條脷有少少麻痹感🤣好神奇

🍝𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊 $𝟷𝟶𝟾

🐟煙三文魚酸種包$𝟷𝟷𝟸

☕️𝙴.𝙶.𝚂 𝚌𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 $𝟼𝟶

☕️𝚊𝚖𝚎𝚛𝚒𝚌𝚊𝚗𝚘 $𝟺𝟶
口感幾柔和,唔酸,條脷有少少麻痹感🤣好神奇