️依間之前嘅人氣真係不得之了😂條隊長到見到都驚😂然後今次我喺平日大概1點半左右開始排,15分鐘就買到啦🥰而且所有嘅味都買到☺️正~味道分別有原味、菠蘿、抹茶、伯爵茶、朱古力同埋限定嘅抹茶流心朱古力~$8一個,$15有兩個其實都真係算抵食,因為佢一個size真係唔細😳我同朋友即場試食咗抹茶流心,認真一啲抹茶味都食唔出,初頭以為係俾朱古力味搶哂,後尾先知佢本身隻抹茶味都係一啲都食唔出🙊🙊🙊朱古力流心其實唔錯,好流心,唔會太甜,麻糬嘅煙韌程度都幾好~但係又無好驚艷嘅感覺🙈其他味道因為當日太飽嘅關係,我係第二日先當早餐食🙈所以係食唔到佢最佳狀態嘅🙊所有味除咗伯爵茶同朱古力味食得出之外,其他都好似原味😂不過佢隔咗第二日食都仲算煙韌,唔會硬其實應該都算幾好?有少少偏甜,不過都可以接受嘅~💕overall💕排15分鐘都可以接受,2個鐘我就覺得唔值喇~

💕overall💕
排15分鐘都可以接受,2個鐘我就覺得唔值喇~
麻糬波波
  • 麻糬波波