2020-04-07 702 views
今日放工同朋友小聚, 黎到銅鑼灣好多好野食,真係簡唔落手! 一於和朋友決定黎一間幾有retro風既樓上cafe: your home cafe 入到去餐廳格局都幾stylish, 餐廳沒有太多顧客(可能受疫情影響), 但係用足球機做餐桌,又有board game借, 既食得又玩得! 時間為晚上7點,餐廳入面有約5個後生仔,都有一家大細幫襯。 我唔洗等就食到dinner! 今餐一共食左$150,都算合理, 最滿意既都係餐廳既餐廳舒適度, 員工態度! 明太子忌廉意粉fusion得黎成件事又好match, 三文魚長通粉都幾多三文魚,夠哂大方, 龍利柳配著條味道一般,但不過不失。 今餐價錢個人認為合理, 包小食、野飲同甜品每人都係食左大約150, 各位手足記住記住去懲罰 !!!
2020-03-16
$150 (Dinner)