相信唔少人都好鍾意食生蠔🦪,都會去不斷搵好食嘅蠔吧~仲要生蠔有神奇作用喎⋯!😂兵仔今次就嚟到銅鑼灣食生蠔喇❣️💂🏼《精選生蠔》 $9(半打起)雖然食海鮮真係唔一定日日都Keep到個水準係一樣,但今次試咗呢個精選嘅生蠔🦪,只係9蚊隻,好抵食。有一半都算大隻,而且好鮮甜✨加啲檸檬汁再提升咗份鮮味添呀!有海水味之餘又唔腥,有驚喜👍🏻評分: 85/100💂🏼《烤焗海鮮拼盤》 $298鍾意海鮮嘅話呢個拼盤一定唔可以錯過~大大個拼盤睇到都滿足😋入面有芝士焗龍蝦、芝士焗扇貝、翡翠螺同埋大啡菇。海鮮好食之餘,大啡菇都係爆曬汁嫁‼️評分: 88/100💂🏻‍♀️《美國特級安格斯》$238塊安格斯夠曬大塊同厚身,兩個人share都無問題👍🏻不過就未算好驚喜~始終呢度都係海鮮同酒做主打。評分:72.5/100總結:間餐廳唔算大但就幾有格調,鍾意生蠔海鮮可以嚟試吓!同埋老闆好好人,仲同我地係度傾海鮮添🦞🤣!頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖

💂🏼《精選生蠔》 $9(半打起)
評分: 85/100

頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖
美國特級安格斯
烤焗海鮮拼盤
精選生蠔
$350 (Dinner)
Celebration
Birthday