本來係去附近另一間韓國店食飯, 因為食過一次都幾正宗既,前菜食完可再添,茶係紅棗茶(女仔岩飲好),但因為超多人唔知等幾耐(真的是有原因的), 所以用OPENRICE 搜寻倒呢一間食肆,打去問話唔駛等位, 所以就試下呢間.去到見到食飯時間都只有小貓3,4隻, 其實都有啲唔想入去, 但友人肚餓發瀾渣,咁唯有照入啦..一行3人叫左個海鮮抄年糕 (叫左少辣), 石頭窩飯同煎鯖魚, 價錢係約$80 x 3...上菜前先來4小碟, 但無再添.海鮮抄年糕 (叫左少辣) : 少辣即, 唔駛咁甜丫? 好似係用左甜醬抄囉, 份量都算可以石頭窩飯 : ok, 夠熱煎鯖魚 : 離譜! $80 得半條, 同係惠康買$30 2件一樣最後3個人食完都唔夠飽,埋單加一, 我去對面海運城食個2餸一飯都無咁嬲!

上菜前先來4小碟, 但無再添.

石頭窩飯 : ok, 夠熱

Other Info. : 當然咁既素質, 友人係一邊怨一邊食, 氣就發係我身上, 其實關我叉事咩~我都話走架啦, 又要怕樣衰,唉!
2014-08-15
$90 (Dinner)