2024-01-09
半自助餐食物包括有沙律🥗餐湯,火腿芝士拼盤,甜品等等。沙律可以自己配食咩同樣都有係已經整好的沙律,其中有博多屋大豆蓉沙律!大豆蓉有啲似薯仔蓉嘅感覺🥔沙律區域還有煙三文魚🍣我都食咗好幾塊!主食〽️日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵嘅味道嘅確係高級享受😌。首先,嗰A5和牛肉質嫩滑,入口即溶,仲有一種深邃嘅牛肉香,完全可以話係肉中珍品👍。而蕃茄肉醬裏面嘅番茄番茄,酸酸甜甜好開胃,仲有山形縣特色嘅鮮甜,同和牛嘅味道夾得好正💯。寬條麵吸滿咗肉醬,每一啖都好滿足😋。另外,餐廳嘅烹調技巧都好關鍵,佢地嘅廚師完美咁將和牛嘅鮮味同番茄嘅清新結合埋一齊👌。整體嚟講,呢碟意大利麵唔單只賣相吸引👀,味道亦都令人滿足到不得了,一定會再嚟食多次既選擇🙌🎉。〽️時令活青口香蒜欖油意大利麵時令活青口香蒜欖油意大利麵味道鮮美得嚟唔油膩,真係食到嘴邊都仲回甘回甘🤤。啲青口爽口彈牙,用啲香蒜同欖油煮到入味,每啖都咁美味,令人食咗仲想再食👍。意大利麵條煮到啱啱好,唔會太淋亦唔會太硬,啱曬口感🍝。啲欖油香味仲可以同啲青口嘅鮮甜味道完美咁配搭埋一齊,口感層次感十足😋。總括嚟講,呢
主食 〽️日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵
日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵嘅味道嘅確係高級享受😌。首先,嗰A5和牛肉質嫩滑,入口即溶,仲有一種深邃嘅牛肉香,完全可以話係肉中珍品👍。而蕃茄肉醬裏面嘅番茄番茄,酸酸甜甜好開胃,仲有山形縣特色嘅鮮甜,同和牛嘅味道夾得好正💯。寬條麵吸滿咗肉醬,每一啖都好滿足😋。另外,餐廳嘅烹調技巧都好關鍵,佢地嘅廚師完美咁將和牛嘅鮮味同番茄嘅清新結合埋一齊👌。整體嚟講,呢碟意大利麵唔單只賣相吸引👀,味道亦都令人滿足到不得了,一定會再嚟食多次既選擇🙌🎉。 〽️時令活青口香蒜欖油意大利麵
時令活青口香蒜欖油意大利麵味道鮮美得嚟唔油膩,真係食到嘴邊都仲回甘回甘🤤。啲青口爽口彈牙,用啲香蒜同欖油煮到入味,每啖都咁美味,令人食咗仲想再食👍。意大利麵條煮到啱啱好,唔會太淋亦唔會太硬,啱曬口感🍝。啲欖油香味仲可以同啲青口嘅鮮甜味道完美咁配搭埋一齊,口感層次感十足😋。總括嚟講,呢個菜式喺這個季節食真係無得輸,個人好鍾意呢款意粉,推薦比大家試吓!👌👏🙌