各方面都非常優秀嘅居酒屋‼️ 有好多選擇刺身壽司小食都做得好好🥹 環境高級有私隱度 定價都好合理😆 絕對係同朋友聚會好地方🥳❣️吞雲吐霧 $68絕對係一大驚喜🔥 店員會喺你面前揭蓋 然後煙喺面前飄散超型🤟🏻‼️ 亦都聞到非常香嘅煙燻木味💨係芝士同天婦羅紫菜 煙燻過後芝士超濃郁🧀紫菜好脆口感配搭滿分 香氣喺口腔可以留好耐💯❣️日落(薯仔) $48好抵食🤣 有心機嘅小菜~ 可以見到有好多嘅甜蝦乾 唔係海味嗰種味 係甜甜地嘅🦐薯仔沙律本身都好食🥔調味啱啱好💕 中間竟然仲藏左一粒糖心蛋黃🍳 非常豐富🥰❣️特上刺身盛(4點)$388有北海道帶子 牡丹蝦 油甘魚 中拖羅( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ )帶子配咗青檸啫喱非常清爽✨牡丹蝦爽蛋彈甜🦐油甘魚油脂不多但我都幾鐘意💕 中拖羅顏色油脂完美 咬一咬就化開 必食🐟店內有師傅係bar枱切刺身 都有好多當日時令嘅魚可以點🐟🐠❣️馬友一夜干 $238難得有一夜干🥳 馬友呢啲海魚本身就唔平🐟 而且一夜干好考功夫💁🏻‍♀️呢度唔會醃得過分鹹 食到馬友魚本身嘅鮮味😆做到皮脆肉滑 皮要做到咁乾身好難🥹 加上酸汁蘿蔔蓉一齊食更香‼️❣️手羽先 $30❣️一口牛 $48❣️荔枝煙肉卷 $32❣️白燒鰻魚

❣️吞雲吐霧 $68

係我居酒屋必食嘅串燒🥳 講真比好多串燒店都平🫢
每份都燒得好靚仔 仲要一串一碟😆
雞翼脆口有微微焦香🐥 牛肉肉質靚🐮 荔枝煙肉juicy 💦
燒白鱔食得多 鰻魚都係皮脆肉滑但多少少細骨🐠

每樣都好滿意 而且製作一絲不苟💁🏻‍♀️ book枱都易 推薦大家嚟食日本嘢開心吓
  • 吞雲吐霧
  • 馬友一夜干