(Non-member)
之煎食過幾間日式火鍋店, 但係感覺都係無呢間咁正中. 最似我係日本食果隻.佢哋有3款套餐, 和牛, 黑豚肉同海鮮 set, 我叫咗和牛餐, 感覺最低食. 記得就係 230 一 set食物水準比預期更好. 和牛好新鮮. 我揀咗sukiyaki 湯底, 較甜身,唔點sauce食都好夠味. 但褒耐咗會邊得較濃, 我中意較濃味. 朋友間魚湯, 就比較淡身, 女仔會啱D. 跟餐有稻庭烏冬 同飯, 我揀咗烏冬. 烏冬唔係扮稻庭烏冬嘅, 係真係 city super 賣 6x 蚊一包果隻.. 但唔好煮太耐, 耐咗會無咗 煙煙UN UN 嘅口感. 老板之一 kenny, 原來係前有線娛樂台主播, 唔怪得咁孰面口. 佢晚晚都會係度招呼客人. 佢提意 烏冬煮 6 分鍾. 煮到伴透明奶白色就最啱. 我就中意生D, 煮 4-5 分鍾就夠...其他野食 叫咗串燒牛舌, 雞肉丸. 同叫咗燒saba 魚. 牛舌真係正到爆! 但係要 complain 係, 上菜比較晚, 所以坐底就要叫定. 雞肉丸內藏 um 春蛋, 幾有趣. saba 魚大件低食... 真係好飽所以無食太多野, 下次再嚟食!!!! 同埋要讚

真係好飽所以無食太多野, 下次再嚟食!!!! 同埋要讚, 服務真係好好~!!!! 同埋記住要訂定位~! 得十零個位, 頭輪食唔到, 可能要等到 930 果轉先有枱~! 聽講有得包場 party tim ~!

必試!!!!

2009-06-15
$300 (Dinner)
  • 和牛set + 烏冬+ sukiyaki 湯底
  • 燒牛舌