2021-04-08
📍銅鑼灣商廈悠閒空間‼️• 拉花精美焙茶拿鐵 -- Appendix Coffee & Bar☕️💛·#pigfoodiexhk_銅鑼灣 #pigfoodiexhk_cafe#pigfoodiexhk_黃店 =======================Appendix coffee & bar位於銅鑼灣Tower 535 3樓轉角位,環境夠晒清靜,同朋友嚟飲杯嘢、relax下就最好不過❤️------------------------------⭐️Medium Roaster Hojicha $63 (7.5/10)焙茶可以揀淺焙或中焙,因為平時都中意飲濃味,所以就揀咗中焙試下🤤拉花有心思,打卡一流,茶香都幾濃🤤飲落頗順口,奶味會突出少少,後勁再有焙茶嘅回甘,較係大眾接受嘅味道😆(不過濃茶控嘅小編覺得甘啲會更加正!🤤)另外隨飲品仲會有兩塊曲奇餅,用嚟送咖啡一流🤤------------------------------整體嚟講飲品ok,環境舒服,店員都好好禮貌!😆有機會都可能嚟試下主食~------------------------------賣相:7.9/10味道:7.5/10性價
#pigfoodiexhk_銅鑼灣
性價比:7/10
回頭度:6.8/10
店舖資料
名稱:Appendix Coffee & Bar
地址:銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 3樓301號舖
前往方法:銅鑼灣站D4出口