2019-04-22 108 views
午市套餐包括沙律或者湯、主菜、甜品同埋餐飲,百零蚊,係時代廣場黎講性價比算係好高!今日嘅餐湯係薯仔忌廉湯。薯仔打成幼滑嘅茸,有薯仔香得黎唔會影響湯嘅口感,保持軟綿。上面點綴嘅蒜片、香草同埋牛油令味道變得豐富。主菜方面,我地點左pizza同埋意粉。BBQ chicken ranch pizza $158呢款pizza好有墨西哥風味,辣燒烤醬微辣帶甜,好惹味!沙律醬蓋過大部分辣味,唔食得辣嘅朋友都可以試下。烤雞胸肉唔會太鞋口,連醬汁一齊食非常美味!香脆嘅薄身餅底正合我意。Mediterranean herbs pasta $88原來唔加肉同埋醬汁炒意粉都幾好食啊,唔會咁heavy。炸蒜片同埋香草嘅味道已經好足夠。想攝取少啲卡路里可以揀呢個主菜。Garlic cream mussel $148由於午市某啲單點菜色有優惠,所以平左$20,正!雖然活藍青口細細隻但係數量好多,味道鮮甜嫩口,大滿足。甜品驚喜嘅係有兩款蛋糕仔,我特別喜歡檸檬芝士蛋糕,味道清新!

主菜方面,我地點左pizza同埋意粉。

BBQ chicken ranch pizza $158

Mediterranean herbs pasta $88

Garlic cream mussel $148

甜品
驚喜嘅係有兩款蛋糕仔,我特別喜歡檸檬芝士蛋糕,味道清新!