我就喺OPENRICE上尋找咗一間餐廳,今次要介紹俾大家嘅就系銅鑼灣嘅iza'bis。呢間店舒適且有特色,我當然要嚟一睇究竟啦🤗。食物質素當然也相當高。田園沙律: 充滿清新感覺嘅一款沙律,彩色蔬菜配上清新嘅醬汁,口感清脆,每一口都好似食晒個田園咁🥬🥕。當治愈一日疲倦嘅同時,也喚醒左我嘅味蕾。法式龍蝦湯: 裡面嘅龍蝦肉好鮮嫩,湯底濃郁,滿滿的新鮮海洋味讓人回味無窮😋。我個人非常鍾意-日式磯煮鮑魚大蝦蘆筍意大利麵配番茄乾忌廉汁: 呢個組合真係太美妙,口感結實的鮑魚配合軟滑的大蝦🍤 ,加上番茄乾忌廉汁,真係味道獨特。不得不說,這個麵條的表現出乎我意料之外,錦上添花!Pizza : Meat Lover Pizza 無肉不歡:最後來個驚喜😲,手工餅底配上琳琅滿目嘅肉類,包括牛肉碎,雞肉,西班牙香辣腸,全都香煎得剛剛好,帶出肉嘅鮮美。我感到特別滿足😍,這就是我為什麼會愛上iza'bis嘅原因。總結一下,呢度嘅食品同服務真係一流,我已經迫不及待想再嚟一次嘞!🙆🙆🙆