🍶酒津🍶銅鑼灣新開超高質質素嘅居酒屋 食完佢之後 喺我心目中已經係香港數一數二嘅居酒屋 食物質素非常之高 重點係價錢一啲都唔貴 食滿$500會送一個抽獎機會 隨時下次送好多免費嘢食😍😍😍🥢牛油果沙律 $68勁大盆 沙律醬嘅調味啱啱好 而且牛油果比足一粒你超級多份量 牛油果好大隻 面頭仲鋪滿蟹籽 麻麻哋食沙律嘅我都覺得勁正🤤🥢磯煮鮑魚 $68鮑魚煮到超級入味 肉質軟腍腍得來又彈牙 調味啱啱好 連內臟都食得👍🏻🥢珍寶牡丹蝦刺身 $158牡丹超級巨型 大過一隻手板 肉質鮮甜結實 連佢嘅蝦膏我都唔放過🤤🥢雞頸串燒 $28肉質鮮嫩 係雞稀有嘅部位 師傅燒得啱啱好 調味非常唔錯👍🏻🥢提燈 $48咁稀有嘅部位呢度只係買$48一串 建議一定要試‼️仲未熟悉嘅雞蛋燒得啱啱好放入口有種爆漿嘅感覺😍🥢特上魚生卷 $98呢個真係一定要試 超級足料嘅魚生卷 平時人哋係飯多過魚 佢竟然係魚多過飯超級多 仲要啲魚係好肥美 面頭鋪滿鮮甜海膽同埋三文魚子 唔試真係會後悔🥹🥢芝士松葉蟹膏飯團 $68喺飯團表面鋪滿松葉蟹膏同埋芝士 再用火槍燒佢哋 底層嘅飯焦好脆 連埋紫菜一齊放入口,口感層次非常多👍🏻🥢魚湯茶漬飯 $88魚湯
🍶酒津🍶

特上魚生卷

🥢芝士松葉蟹膏飯團 $68
芝士松葉蟹膏飯團

🥢魚湯茶漬飯 $88
魚湯非常濃郁鮮甜 完全飲得出大量魚去熬製 將魚湯淋入米飯入邊 就會得出一碗超濃郁嘅魚湯飯😍
魚湯漬飯

🥢鯛魚燒伴雪糕 🍧 $38
鯛魚燒燒得好脆 而且入面夾滿紅豆 連埋雪糕一齊食 有冰火交融嘅感覺 呢個價錢真係買個雞蛋仔都就快做唔到🥹超級抵食👍🏻
鯛魚燒伴雪糕

‼️值得一提嘅係佢哋舖頭搞咗個好有趣嘅活動 只要客人食滿$500 佢哋就會送一個銀仔俾你去出邊嘅夾公仔機夾佢哋嘅抽獎波波 入邊嘅禮品,非常豐富 唔單止有小禮物 而且入邊會連帶一個附送嘅菜式 下次你就可以免費食到啦 我就抽到A4和牛刺身😍‼️聽老闆講最勁嗰個可以送一支🍶比你
牛油果沙律
磯煮鮑魚