2023-03-18
龍蝦意大利飯$295擺盤已經💯蝦頭蝦尾係曬到,好似隻真龍蝦咁🤣🤣睇落好有食慾,除咗有龍蝦肉之外仲有啲虎蝦,所以食落去都唔會話好,不過呢個價錢唔好預佢有好多龍蝦🦞醬燒豬肋骨$255都算幾大份🐖有成1kg重,幾鐘意呢款醬,惹味得嚟甜甜地咁,啱晒我口味,下面墊著有好多幼薯條🍟有啲壓到爛咗,又凍得好快,所以都食唔晒。招牌忌廉青口$265揀咗最經典嘅口味,寫到明個重量,包保唔會呃秤,啲青口肉都算幾大隻,啲忌廉汁啱啱好,唔會搶晒味👍🏻凍蟹肉千層$160前菜嚟講都算幾fresh,落咗啲檸檬汁🍋加上本身有醋味食落去酸酸地,都幾開胃,口味多層次,有蟹肉🦀、青瓜、牛油果、洋蔥,面頭蟹肉都比得幾多下,配埋多士食就perfect!焦糖蘋果批$110甜品幾得意,唔係周圍都有呢款蘋果批,上面有球雲呢拿雪糕,溶溶地配埋蘋果好夾,仲有樽白蘭地忌廉醬可以加埋落去添~
龍蝦意大利飯$295
醬燒豬肋骨$255