超地道日式居酒屋🏮超級還原日本嘅感覺🇯🇵未去到旅行要止下癮先( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 好多種類有特色 炸串 牛腸鍋唔係度度都食到 而且真心唔貴‼️一定要book枱 平日夜晚都好多人嘅居酒屋證明係好嘢🥳❣️炸博多地雞雞全翼 $64❣️鹽燒牛舌 $98居酒屋必食牛舌同雞翼🔥☺️ 尤其送酒一流🤤牛舌燒得好靚 配咗蔥花芝麻蔥油檸檬好多變化🍋👅 爽口又有油香嘅感覺欲罷不能‼️雞翼都好靚 皮薄脆肉嫩 感覺有做運動嘅雞🐣 ❣️鐵盒蒸日本生蠔 $220@6生蠔超肥美 末蒸之前店員仲連殼俾我哋睇 (應該想證明新鮮?)🦪應該係半熟其實食落同生冇太大分別🤣 每粒都超creamy 鍾意食🦪嘅可以試吓日本出品🇯🇵 而且算比較抵食✅❣️鐵板海鮮明太子 $98❣️明太子芝士玉子燒 $98明太子愛好者要叫(๑╹︎ڡ╹︎๑) 鐵板海鮮明太子同想像中唔同 係用咗山芋之類有啲似海鮮煎餅🦑🦀🦐 再加上明太子醬同蛋黃整體係比較濕潤💦 都幾多海鮮飽肚㗎🤣玉子燒就成日食啦🥰 要讚呢度好大份 fluffy 明太子同芝士都超多(☉︎౪ ⊙︎) 很🆗炸串❣️日本雞蛋豬肉卷$38❣️黑和牛 $48後悔冇試多幾款🥹 香港好少食到炸串🍢 呢度都係專門店 非常推薦想試嘅朋友‼️
超地道日式居酒屋🏮超級還原日本嘅感覺🇯🇵

❣️鐵盒蒸日本生蠔 $220@6
明太子芝士玉子燒

❣️鐵板海鮮明太子 $98
❣️明太子芝士玉子燒 $98
明太子愛好者要叫(๑╹︎ڡ╹︎๑)
日本雞蛋豬肉卷

炸串
❣️日本雞蛋豬肉卷$38
❣️黑和牛 $48
後悔冇試多幾款🥹 香港好少食到炸串🍢
呢度都係專門店 非常推薦想試嘅朋友‼️
蛋喺超多人嗌🍳 真係技巧滿分 打卡一流📸 日本蛋加少少鹽已經好好食🤤 仲要有層輕盈嘅炸皮同薄豬肉 呢個價錢真係手工心機都唔止( › ·̮ ‹ )
炸串好難影到內在美 和牛都好食的🐮🤣

❣️天婦羅炸蝦卷壽司 $128
最後食返少少carbs收尾🤏🏻 炸蝦好大條鮮甜☺️感覺係刺身級🦐 雖然紫菜就淋咗但都火速食晒( › ·̮ ‹ )

❣️Calpis grapes sharikin $68
❣️烏龍茶燒酎 $68
酒就係酒 唔好成杯咁果汁hea我‼️ 呢度酒味夠又好飲 非常滿意🍶🍹
仲有kirin frozen beer少見🍻✅
鹽燒牛舌