星期日約左朋友出銅鑼灣行街,行到攰決定黎呢間係樓上既法式餐廳食個下午茶😛係好少見係銅鑼灣開既法式可麗餅餐廳!🇫🇷———————🫓La Terre-Neuve $138🫓(8/10) 我地兩個人揀左一個鹹食既Crepe share黎食🙆🏼‍♀️呢個既配料係煙三文魚+波菜+蛋~🙆🏼‍♀️ 蛋皮偏薄同食到少許韌性☺️唔係走脆口既路線💁🏼‍♀️而整體黎講鹹香味十足👶🏻餅皮配埋內餡同流心蛋黃一齊食好夾好好食😋不過要講美中不足既係可能餅皮偏薄所以食落煙韌感唔夠大,口感冇咁有層次🐥餐廳都闊落,仲有個露台仔比兩三枱坐戶外食~成個氛圍幾悠閒同寫意,個個零鐘都坐得舒服☺️😊———————😋味道:8/10🤵🏻服務:8.5/10💰抵食:8/10⏳等候時間:0分鐘
———————
🫓La Terre-Neuve $138🫓(8/10)

———————
😋味道:8/10
🤵🏻服務:8.5/10
💰抵食:8/10
⏳等候時間:0分鐘
2020-12-13
$75 (Tea)